JASNA ODLUKA: Važan ‘šraf’ odbio odlazak iz Crvene zvezde zbog Lige šampiona! (FOTO)

| |

Bilo je još ponuda, a posle plasmana u elitno takmičenje sve je stopirano do januara.

Crvena zvezda tri godine ostvaruje dobre rezultate, tako da i cena igrača raste na tržistu, a Milan Rodić je u finišu prelaznog roka imao nekoliko ponuda i nije želeo da napusti ekipu posle plasmana u Ligu šampiona, i pored čekanja Antalije da prihvati ponudu.

Ipak, dogovor nije utanačen i sve je ‘palo u vidu’ posle eliminacije Jang Bojsa. Vagao je levi bek i izvagao da je najbolje da sačeka sa novom epizodom u Evropi posle nastupa u Rusiji za Zenit, Volgu i Krila Sovjetov.

U februaru je bivši igrač OFK Beograda produžio ugovor sa crveno-belima i nema potrebe da žuri, a svakako da će imati priliku da u bliskoj budućnosti pronađe novi klub.

Rodić ima kod trenera Vladana Milojevića prednost u odnosu na Brazilca Žandera, koji se još nije u potpunosti uklopio tako da će u nastavku sezone čekati svoju šansu sa klupe.

Crveno-beli su juče počeli sa treninzima pred nastavak sezone i sledeća tri ispita su na domaćem terenu čekaju Inđiju, a onda slede dva paklena gostovanja u Bajernu u Minhenu i derbi sa Partizanom u Humskoj.

Izvor:hotsport.rs

Previous

ZVEZDA PROTIV INĐIJE U NEOBIČNOM TERMINU: Ovo se nikada u istoriji nije desilo u Superligi Srbije! (FOTO)

PRENOS: Srbija – Portugal: Spisak svih kanala koji prenose utakmicu (FOTO)

Next

Leave a Comment