Fudbaler Zvezde nezadovoljan: Niko mi ništa nije rekao, tražiću razloge od Milojevića (FOTO)

| |

Neprijatno iznenađenje sačekalo je u sredu fudbalera Crvene zvezde, Milana Gajića. Saznao je da neće dobiti priliku da igra u Ligi šampiona ove godine. Na poziciji desnog beka biće, dakle, samo Marko Gobeljić.

Gajićevo ime se nije našlo na spisku od 24 imena koji su prijavljeni za elitno takmičenje. To znači da doskorašnji mladi reprezentativac Srbije neće dobiti priliku sa igra protiv Kutinja, Tomasa Milera, Delea Alija, Kristijana Eriksena i ostalih vrhunskih igrača koji će biti pretnja prvaku Srbije, iako je jedan od dva desna beka sa kojima Zvezda uopšte raspolaže.

Da stvar bude gora, tu odluku nije saznao direktno od trenera Vladana Milojevića. Zato u razgovoru za naš portal Gajić nije krio nezadovoljstvo.

– Razočaran sam i neprijatno iznenađen odlukom trenera da me ne uvrsti na spisak. Iskreno, očekivao sam da ću da igram u Ligi šampiona. Sešću i razgovaraću sa trenerom, da vidim šta su razlozi mog precrtavanja. Niko mi nije ništa rekao. Nadam se da to znači da ću makar češće da budem na terenu u domaćem prvenstvu – iskren je Gajić u razgovoru za Maxbetsport.

Milojević je morao da precrta neke prvotimce sa spiska za Ligu šampiona zbog pravila UEFA. Na njemu među 25 igrača moraju da se nađu i četvorica koji su trenirali najmanje tri godine u klubu, u periodu od svoje 15. do 21. godine, a Beograđani baš i ne računaju na veliki broj igrača koji ispunjavaju taj kriterijum.

Precrtani su Gajić i Milan Jevtović, na spisak su upali golman Aleksandar Stanković i vezisti Veljko Simić i Veljko Nikolić. Ni to nije bilo dovoljno, pa je 25. mesto moralo da ostane upražnjeno.

Što se tiče pozicije desnog beka, nju će morati da igra Marko Gobeljić, dok će ga u slučaju nužde menjati verovatno Miloš Degenek. Ili to, ili će Zvezda igrati kao nedavno protiv Vojvodine, u sistemu sa tri štopera i bez klasičnih bekova. Kako god bilo, igraće bez Milana Gajića.

Izvor:maxbetsport.rs

Previous

SPISAK POSLAT U UEFA: Zvezda bez Bena i Stojkovića, sa trojicom novih igrača! (FOTO)

DARKO LAZOVIĆ NAJAVIO POVRATAK U ZVEZDU: Marakana budi posebne emocije za mene – doneće nam sreću protiv Portugala! (FOTO)

Next

Leave a Comment